PSV'ers tevreden met AC Perugia

De spelers en trainers van PSV zij blij met AC Perugia als tegenstander in de derde ronde van het UEFA-Cuptoernooi. De Nederlandse kampioen, deze week uitgeschakeld in de Champions League, speelt eind februari 2004 eerst een uitwedstrijd tegen de nummer zestien van de Italiaanse voetbalcompetitie. Een kleine week later is de return in Eindhoven. Perugia wacht dit seizoen nog op de eerste competitiezege. De provincieclub versloeg voor de UEFA Cup achtereenvolgens het Schotse FC Dundee en het Griekse Aris Saloniki. De excentrieke voorzitter Gaucci van Perugia baarde eerder opzien met het aantrekken van Saadi Al Gadaffi, de zoon van de Libische leider. Door een dopingzaak is hij alweer vertrokken. Gaucci wil nu een vrouwelijke speler aantrekken. Hij heeft zijn zinnen gezet op de Duitse international Birgit Prinz, de beste speelster van het recente wereldkampioenschap in de Verenigde Staten.