Advocaat: Maja gedood in auto

De 16-jarige Nijmeegse scholiere Maja Bradaric is gewurgd in de auto waarin ze met de drie aangehouden verdachten aan het rondrijden was. De moord is gepleegd door de 18-jarige Goran M. uit Beuningen, die achter Maja op de achterbank zat en een stuk touw gebruikte. De auto werd gereden door de tweede hoofdverdachte, de 18-jarige Nijmegenaar Ferdi O. Na de wurging is haar lichaam in de uiterwaarden bij Bemmel uit de auto gehaald en in brand gestoken.Dit heeft advocaat R. van der Linden van verdachte Ferdi O. gisteravond in het tvprogramma Nova verklaard. Goran M. en Ferdi O. hebben eerder een bekentenis afgelegd. De 16-jarige Nijmeegse verdachte Goran P., die betrokkenheid ontkent, zat volgens Van der Linden ook in de auto maar heeft ,,geen handelingen verricht'' bij de wurging en het in brand steken van het lichaam.