Van Raaij: `Moeite met vrije trap'

PSV-trainer Guus Hiddink vond dat zijn ploeg ondanks de uitschakeling ,,een prima prestatie'' tegen Deportivo had geleverd. In de ogen van Hiddink heeft PSV zich in de laatste vier wedstrijden weten te revancheren voor het desastreuze begin in groep C. ,,Het is zuur dat we de Champions League met tien punten moeten verlaten'', sprak Hiddink. ,,Om verder te kunnen komen zouden we dit soort wedstrijden vaker moeten kunnen spelen.''

Scheidend voorzitter Harry van Raaij was trots op de manier waarop het elftal zich had gemanifesteerd. ,,Ik had ons al na twee wedstrijden afgeschreven, maar ik dacht vanavond even aan een wonder. Het is pijnlijk dat we een doelpunt uit een vrije trap van dertig meter tegenkrijgen. Daar heb ik moeite mee. Voor mij is de Champions League voorbij. Ik wens mijn opvolger meer succes'', zei Van Raaij die opnieuw een pleidooi hield voor een Europese competitie.

Doelman Ronald Waterreus vond dat PSV ,,wel een beetje trots op zichzelf mocht zijn''. Hij vervolgde: ,,We hebben het niet vanavond laten liggen. De laatste weken hebben we laten zien dat we op dit niveau thuis horen. Helaas krijg je daar alleen niets voor.''