Commercieel hekwerk

Ruigrok Hekwerk uit Katwijk heeft een nieuwe commercieel directeur, Erwin de Vos (36). Het bedrijf levert hekwerken in voornamelijk Midden- en West-Nederland. Ruigrok wil graag een sterke positie in de rest van het land zien te krijgen. Aan de nieuwe commercieel directeur de taak om ook deze gebieden te gaan veroveren.

Na zijn studie bedrijfskunde aan de Eramus Universiteit in Rotterdam werkte De Vos bij Kurtz Marketing and Management in Rotterdam. Hij hield zich daar voornamelijk bezig met kennisoverdracht van machines voor MKB-bedrijven in Zuidoost-Azië. Daarna was hij werkzaam als branche manager bij van Leeuwen buizen in Zwijndrecht. Ruigrok is een dochteronderneming van Best Fencing Group. Dit bedrijf produceert jaarlijk 500 kilometer hekwerk en heeft een omzet van 50 miljoen Euro.

personalia@nrc.nl

    • Gert-Jan Wondergem
    • Marc Serné