United verlengt contract sponsor: 52 miljoen euro

Manchester United heeft het sponsorcontract met het Britse concern Vodafone met vier jaar verlengd. Met de overeenkomst is een bedrag van ongeveer 52 miljoen euro gemoeid. De huidige verbintenis met Vodafone, ter waarde van zo'n 43 miljoen euro, loopt af in 2004. Het nieuwe contract gaat op 1 juni volgend jaar in. Vodafone is de grootste aanbieder van mobiele telefonie ter wereld. Vandaag werd ook bekend dat zakenman Malcolm Glazer zijn belang in Manchester United heeft uitgebreid. Inmiddels heeft de eigenaar van de Tampa Bay, winnaar van de Super Bowl in het American Football, zo'n 14,3 procent van de aandelen in bezit. De Ierse racetycoons John Paul McManus en John Magnier hebben 23,15 procent in bezit. Ook de Nederlander John de Mol heeft een redelijk belang in de Engelse landskampioen, 4,11 procent.