Internet www.nrc.nl

Beet. Herbert Blankesteijn schrijft wekelijks in de online rubriek Beet over techniek. Daarbij maakt hij sinds kort gebruik van videofragmenten om zijn artikelen te illustreren. Deze week in woord én beeld aandacht voor rapper Chuck D (Public Enemy) die zich zaterdag tijdens het tienjarig jubileum van internetaanbieder XS4All uitsprak voor gratis downloaden van muziek. www.nrc.nl/beet

A4-krant over maakbare mens. Met technieken als gentherapie, klonen en stamceltherapie laten wetenschappers ons geloven dat een lang en gezond leven binnen handbereik ligt. Maar hoe maakbaar zijn de mens en de maatschappij? Dat is het thema van de nieuwe A4-krant op de scholierensite. www.nrc.nl/scholieren

Dossier woningmarkt. De Nederlandse woningmarkt is in mineur. De jaren van hosanna-stemming zijn voorbij. Het dossier woningmarkt geeft een overzicht van de malaise op de huizenmarkt. Zie www.nrc.nl/dossiers/woningmarkt. Heeft u ervaringen met makelaars en het kopen of verkopen van een woning? E-mail naar woningmarkt@nrc.nl.

ik@nrc.nl. De Achterpagina zoekt waargebeurde verhalen, anekdotes en observaties. Bijdragen van lezers zijn welkom via een formulier op www.nrc.nl/ik. Hier staan ook eerdere afleveringen.