Besturen bij Heijmans

Al het goede komt van buiten. Bij de Brabantse bouwer Heijmans, een van de grootste van Nederland, neemt opnieuw iemand zitting in de raad van bestuur die zijn carrière elders begon. De vorige bestuursvoorzitter, Joop Janssen, was van huis uit accountant, de huidige CEO, Guus Hoefsloot, zat vorig jaar nog in de raad van bestuur van grote concurrent HBG (nu deel van BAM). En nu dan Ton Stuifzand (45). Toegegeven, hij werkt al bijna tien jaar bij de bouwer in Rosmalen, maar daarvoor was hij werkzaam voor NBM, tegenwoordig ook al helemaal opgenomen in BAM. De bestuurder was sinds 1997 lid van de directie van de divisie Heijmans Infrastructuur. Hoewel deze divisie moeilijke tijden doormaakt, lijkt dat geen effect te hebben op Stuifzands carrière. Ingenieur Stuifzand is per 1 oktober lid van de raad van bestuur.

personalia@nrc.nl