Auto's gooien

Tijdens een schietpartij wordt een kogel in close up en slow motion gefilmd voor hij een bil raakt. Op een feest glijdt de camera tussen meisjesdijen door. Tijdens de finale op Cuba wordt een hele sloppenwijk in elkaar gereden.

Bad Boys II is het vervolg op Bad Boys (1995), waarin komieken Will Smith en Martin Lawrence bij de narcoticabrigade in Miami op zoek zijn naar drugs. De film werd geregisseerd door Michael Bay, die daarna The Rock, Armageddon en

Pearl Harbor maakte, en geproduceerd door Jerry Bruckheimer, die al Bays films produceerde, en nog een hele hoop andere actiefilms. Ze hebben allebei een hoop geleerd, want Bad Boys II is nog sneller, grover, viezer en onbegrijpelijker dan de eerste film. Smith (35) maakte onlangs bekend dat hij binnenkort stopt met actiefilms. Maar voor Bad Boys III overweegt hij nu al een uitzondering.

Bad Boys II. Regie: Michael Bay. Met: Will Smith, Martin Lawrence. In: 107 bioscopen.