Baronie schakelt Roda JC uit

Baronie heeft in de tweede ronde van het nationale bekertoernooi voor een daverende verrassing gezorgd. De amateurs uit Breda schakelden gisteravond Roda JC uit, 1-0. Roda, waar Cristiano zijn rentree maakte, is de vierde club uit de eredivisie die het evenement verlaat. Eerder werden ADO Den Haag (tegen Heracles), FC Zwolle (FC Den Bosch) en AZ (Heerenveen) aan de kant gezet. Baronie, van trainer Ad van Seeters, kwam na een uur op voorsprong. Voor de koploper van de hoofdklasse B scoorde Arie Eikelenboom. Drie amateurclubs bereikten daarmee de volgende ronde, die eind oktober wordt gespeeld. De andere twee zijn Hoek en Omniworld. Trainer Vloet van Roda JC noemde de nederlaag ,,een drama, schandalig en rampzalig''. In de volgende ronde speelt Baronie thuis tegen Heracles.