Engelse bond beschuldigt acht voetballers

Zes spelers van Arsenal en twee van Manchester United zijn door de Engelse voetbalbond FA officieel beschuldigd van wangedrag in het duel tussen beide clubs van afgelopen zondag op Old Trafford. Het betreft aanvoerder Vieira, Keown, Cole, doelman Lehmann, Lauren en Parlour van Arsenal. Trainer Wenger mag de FA uitleggen waarom hij publiekelijk heeft verkondigd dat Van Nistelrooy Vieira expres een rode kaart heeft `aangesmeerd'. De spelers Giggs en Ronaldo van Manchester United zijn ook beschuldigd van onfatsoenlijk gedrag. Alle spelers hebben veertien dagen de tijd om te reageren. De kans is groot dat zij een aantal wedstrijden worden geschorst. De Nederlandse spits Ruud van Nistelrooy was de spil in een rel aan het einde van het duel, dat in 0-0 eindigde. Hij werd na het laatste fluitsignaal belaagd door een heel stel Arsenal-spelers. die hem verantwoordelijk hielden voor het wegsturen van Vieira.