Weg van de snelle mannen bij de bank

Herman Bril (36) is van huis uit bankier, maar stapt nu van de bankenwereld over naar een verzekeraar. Aan zijn functie zal inhoudelijk niet veel veranderen. ,,Het is vooral een cultuurverschil, weg van de snelle mannen met de grote bekken'', aldus Bril. Hij werkt sinds 1 september als directeur Vermogensbeheer van de marktorganisatie Pensioenen bij verzekeraar Interpolis en komt van de FGH Bank. Daarvoor werkte hij onder meer bij ABN Amro. De snelle wereld had hij overigens al achter zich gelaten toen hij vertrok naar de FGH bank, een kleine bank die zich richt op de vastgoedmarkt. Tot de overstap naar Interpolis, waar hij leiding geeft aan ruim dertig mensen, besloot Bril omdat de verzekeraar meer schaalgrootte heeft en meer vermogen.

Personalia@nrc.nl