Vroeg op, voor de file uit

Verhuizen voor een baan doet hij alleen nog als de landsgrenzen moeten worden overschreden, dus Paul van Roozendaal (42) staat elke dag weer vroeg op om de file voor te blijven als hij van zijn woonplaats Haarlem naar zijn werkplek in Bunnik gaat. Van Roozendaal is sinds kort directeur Business Development bij het Amerikaanse CSC, 's werelds derde IT-dienstverlener. Hij verliet daarvoor adviesbureau Cap Gemini Ernst & Young in Utrecht waar hij vier jaar vice-president Outsourcing was. ,,Het is een mooie carrièrestap die meer verantwoordelijkheid brengt. Ik was vice-president, maar daar had je er wel meer van. Nu ben ik directeur. Daar heb je er ook meer van, maar toch een stuk minder.'' Bij CSC, dat wereldwijd 90.000 werknemers heeft en in Nederland 650, gaat Van Roozendaal zich weer toeleggen op outsourcing. ,,Dat is bij CSC een kerntaak, terwijl het bij Cap Gemini erbij wordt gedaan'', aldus Van Roozendaal, die de opdracht heeft meegekregen om de activiteiten van CSC in Nederland op dit gebied uit te breiden.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf