Leiding genomen, en gekregen

Hij was het eigenlijk al, maar nu heeft hij ook officieel de functie. Michel van den Assem (37) is benoemd tot algemeen directeur Nederland voor Interxion, de Europese marktleider op het gebied van datacenters en gerelateerde services. ,,Informeel vervulde ik de functie al enige tijd, maar nu heb ik de steun van de titel'', zegt Van den Assem, die al drieënhalf jaar werkt voor Interxion. Eerder was hij account directeur en manager sales en marketing en vanuit deze functie begon hij de afgelopen maanden uit eigen beweging taken van de vertrokken algemeen directeur over te nemen. Van den Assem krijgt de leiding over 25 medewerkers van het bedrijf, dat in 1998 in Nederland werd opgericht en momenteel in elf Europese landen actief is. ,,Het was een heel zinnige test, want ik bewoog me buiten mijn officiële functie waardoor er soms raar werd opgekeken. Ik heb me daardoor goed kunnen ontwikkelen op het diplomatieke vlak.''

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf