American Pie 3

Deel 3 in de onweerstaanbare American Pie reeks is uit: The Wedding. Jim en Michelle gaan trouwen. Hij doet het aanzoek met zijn broek op de schoenen (ze was hem namelijk net aan het pijpen onder tafel in het restaurant). Enzovoorts.

Travestieten zijn om te lachen, homo's zijn om te lachen, schoonouders zijn om te lachen, seniele oma's zijn om te lachen. Maar goed: iets kan vervelend flauw zijn of om te lachen flauw. En Te Wedding is soms heel hard om te lachen. Of is het alleen maar flauw als de bruidegom zijn schaamhaar scheert om de bruid te verrassen, maar de enorme bos niet door de wc durft te spoelen en ze dus door het raam naar buiten smijt, waar ze via de ventilator op de bruidstaart terechtkomen? Waarop zijn vader hem terzijde neemt en zegt: ,,Toen ik jong was, speelde schaamhaar eigenlijk helemaal geen rol.''

The Wedding. Regie: Jesse Dylan. Met Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott. In 94 bioscopen.

    • Bas Blokker