Museeuw fietst vandaag in Zeeland

De Belgische wielrenner Johan Museeuw, een van de zes Belgische renners bij wie donderdag huiszoeking werd gedaan in verband met handel in hormonen, werkt zijn programma volgens plan af.

Zo verschijnt hij vandaag in Middelburg aan de start van de Deltaprofronde. De ploegleiding van QuickStep heeft daartoe besloten ,,omdat er door het parket geen verder bezwarende zaken bekend zijn gemaakt die Museeuw in diskrediet brengen''. Museeuw werd donderdag de hele dag verhoord over zijn relatie met de dierenarts die van hormonenhandel wordt verdacht en die Museeuw heeft genoemd als een van de renners aan wie hij hormonen zou hebben geleverd. Museeuw, die ook meedoet aan de GP Jef Scherens, de GP Rik van Steenbergen en Parijs-Brussel, verzocht gisteren in een korte verklaring voor zijn huis in Gistel om rust.