Voetbalbond eist internationals Barcelona op

De Nederlandse internationals van Barcelona kunnen vannacht niet meedoen in de competitiewedstrijd van hun voetbalclub tegen Sevilla. De KNVB heeft Patrick Kluivert, Phillip Cocu, Michael Reiziger, Marc Overmars en Giovanni van Bronckhorst te verstaan gegeven dat zij zich vanavond voor 20.00 uur in Noordwijk dienen te voegen bij de selectie van bondscoach Dick Advocaat. Barcelona had zich veel moeite getroost het competitieduel tegen Sevilla, dat voor morgen stond gepland, een dag naar voren te halen zodat trainer Frank Rijkaard alsnog over zijn internationals kon beschikken. Kluivert is geschorst. Sevilla was echter volgens de regels van de Spaanse bond niet speelgerechtigd voor vandaag, omdat ze al afgelopen weekeinde speelden. De Catalaanse club verschoof om die reden het thuisduel naar het ongebruikelijke tijdstip van vijf over twaalf vannacht.