MTV Awards uitgereikt

Justin Timberlake, Beyoncé Knowles, Missy Elliott en rapper 50 Cent waren gisteravond de grote winnaars bij de twintigste uitreiking van de MTV Awards in New York.

Missy Elliotts Work It werd gekozen tot beste clip van het jaar. Knowles won Best Female Video voor Crazy In Love en Timberlake Best Male Video voor Cry Me A River. Beste nieuwe artiest en beste rap-video werd 50 Cents In Da Club. De winnaars worden gekozen door mensen uit de muziekindustrie, producers en journalisten.

Presentator gisteravond was stand-up comedian Chris Rock. Spectaculair was de opening van de show: Christina Aguilera en Britney Spears zongen als ode aan Madonna haar hit Like A Virgin uit 1984, gekleed in sexy bruidskleding. Madonna zelf kwam erbij, zong haar huidige single Hollywood, en zoende haar twee troonopvolgsters als slotsalvo vol op de mond.