Nieuw hoofd Rotterdamse MBA

De Zuid-Afrikaan Mike Page (45) wordt de nieuwe dean (het hoofd van de opleiding) van de Rotterdam School of Management, de MBA-opleiding van de Erasmus Universiteit. Page geeft al sinds 1996 les in Rotterdam en is daar sinds 2000 als hoofd academische zaken belast met de kwaliteit van de opleiding en de samenstelling van de onderwijsprogramma's. De Rotterdam School of Management geldt als een van de vijf beste MBA-opleidingen van Europa.

Na enige jaren als civiel ingenieur in Zuid-Afrika gewerkt te hebben, begon Page zijn academische loopbaan zestien jaar geleden als hoogleraar Financiën aan de Universiteit van Kaapstad, waar hij nog altijd bijzonder hoogleraar is. Hij is verder docent aan het Britse Henley Management College en aan de Stellenbosch Business School in Zuid-Afrika, waar hij onder meer lesgeeft in financiën en marketing.

Ook als consultant is Page actief: hij adviseert bedrijven op het gebied van financiering.

Personalia@nrc.nl

    • Jochen van Barschot