Panty Liners

In een vlaag van onverschilligheid, ingegeven door een lege portemonnee, kocht ik eens een pak Euroshopper inlegkruisjes. Net als de Euroshopper fetablokjes (zompig) en de Euroshopper gezinslasagne (zompig), waren ook de inlegkruisjes van het budgetmerk niet wat ik er van had gehoopt (functioneel).

Het aangebroken pak heeft maandenlang het plankje naast de toiletpot ontsierd, totdat ik gisteravond stuitte op zijn Lang Bewaard Geheim. Op zoek naar een nieuwe rol toiletpapier viel mijn oog op het curieuze opschrift dat de zijkant van het vergeten pak al die tijd onopgemerkt heeft verfraaid: *Inlegkruisjes * Slipeinlagen * Protege Slip * Pikkuhousunsuojat. PIKKUHOUSUNSUOJAT!? Ja, Pikkuhousunsuojat.

Bijdragen van lezers zijn welkom via een formulier op www.nrc.nl/ik

    • Hanna Bervoets