De Kameleon

Wij zijn in Kameleondorp geweest. Er was een hele oude politieauto en een oude burgemeester. De politie Zwart was er en die ging papa in de gevangenis doen. We zagen de pakken van Sietse en Hielke. Je moest vijf trappen op. We werden met de Kameleon door de vaart geduwd, waar de achtervolging werd gefilmd. Een meneertje zei: ,,Er zitten hier krokodillen.'' Maar het was een luchtkussen in de vórm van een krokodil. Mijn broertje heeft een pen gekocht. Als je hem heen en weer doet, gaat het bootje varen.

We hebben er twee boeken van en we zijn naar de film geweest. Sietse en Hielke gingen de nozems achterna. Dat waren de dieven. De boot met de nozems vloog in de fik. En toen zei Zwart: ,,Geef alles terug wat jullie gepikt hebben.''

Eigen nieuws en tekening van Boy Takken (8 jaar) uit Hoofddorp