Verandering volgt na de vakantie

Jan de Vrij (53) geniet nog even van een vakantie voordat hij aan de slag gaat als directeur bij Brouwer Media. Het is een hele verandering, ook al was zijn vorige bedrijf – Neroc, waar hij sinds 1968 werkte en diverse directiefuncties vervulde – een onderdeel van de Brouwer Groep. ,,Ik was al jaren actief in de premedia sector, het digitaal bewerken van documenten voordat het gedrukt wordt'', zegt De Vrij. ,,Ik ga nu veel meer projecten begeleiden voor ondernemingen die magazines uitgeven en daar hulp bij nodig hebben.'' De Vrij zal het wat betreft personeelsbeleid iets rustiger hebben: gaf hij bij Neroc aan 140 mensen leiding, vanaf 1 september zijn dat er nog maar 40. Brouwer Media zal dit jaar waarschijnlijk een omzet boeken van 12 miljoen euro. De Vrij wordt ook verantwoordelijk voor Reclame- en Drukwerkadviesburo Muurlink in Vlaardingen.

Personalia@nrc.nl

    • Heleen de Graaf