Zege nieuw Chelsea

De miljoenenformatie van het Londense Chelsea is gisteren met een 2-1 overwinning op Liverpool aan de premier league begonnen. Onder de ogen van de nieuwe Russische eigenaar Roman Abramovitsj maakte de Nederlandse invaller Jerrel Hasselbaink vlak voor tijd het winnende doelpunt op Anfield Road. Bij Chelsea maakten vijf spelers hun debuut in het shirt van The Blues onder wie de Argentijnse stervoetballer Juan Sebastián Veron. De 28-jarige middenvelder, die deze zomer voor meer dan twintig miljoen euro overkwam van Manchester United, maakte de openingstreffer. Liverpool kwam via een strafschop van Michael Owen op gelijke hoogte. Chelsea-coach Claudio Ranieri wilde nog niet al te hoge verwachtingen scheppen na de eerste overwinning. ,,Het is een nieuw Chelsea. Deze ploeg is als een kind dat heel langzaam op zal groeien'', sprak de Italiaan.