George W. Bush voor 35 euro

Vanaf september te verkrijgen: de Elite Force Aviator: George W. Bush-US President and Naval Operator. Een dertig centimeter hoge pop van de president in pilootuitrusting, gemaakt door de speelgoedfabrikant Blue Box Toys. De pop is een exacte replica van de president tijdens zijn landing op het vliegdekschip USS Abraham Lincoln op 1 mei 2003, waar hij het einde van de grote vijandelijkheden in Irak aankondigde. De pop kost 35,20euro, het Chinese bedrijf hoopt op een verkoop van 5000 exemplaren. De plastic G.I. George draagt een vliegvest, overlevingsvest en een parachute. Ook inbegrepen zijn een helm en een zuurstofmasker, net zoals de echte Bush er een droeg toen hij uit het S-3B Viking vliegtuig stapte. Een woordvoerster van Blue Box Toys verklaart waarom het bedrijf voor Bush koos in de Elite Force collectie: ,,Het moest iemand zijn in uniform, een of andere militaire held.''