Zes doden bij verkeersongeluk in Veghel

Bij een verkeersongeluk in Veghel zijn gisteren zes volwassen mannen om het leven gekomen. Omstreeks elf uur 's morgens kwam een Honda Civic met daarin de zes mannen op de N265 onder een grote vrachtwagen die betonplaten vervoerde. Het was vanmorgen nog niet gelukt de identiteit van de zes inzittenden vast te stellen. De chauffeur van de vrachtwagen bleef ongedeerd. Om hoeveel slachtoffers het ging was in eerste instantie ,,door de ravage'' niet vast te stellen, aldus een politiewoordvoerder. Medewerkers van het Rampen Identificatie Team constateerden na onderzoek dat het zes volwassenen mannen betrof. Omdat de personenauto volledig bekneld was onder de vrachtwagen, moest die eerst weggetakeld worden. Het wrak is vervolgens, met de slachtoffers er nog in, vervoerd naar de brandweerkazerne. Daar zijn de slachtoffers uit het wrak gehaald. De N265 is tot ongeveer drie uur 's middags afgesloten geweest. De politie zei vanmorgen dat het onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers ,,vorderde''. Er had zich nog niemand gemeld die een of meer mannen miste.