...Zap...

Zap...luchtverfrisser verstoppen hoeft niet meer wat nu is er... zap ...opkomen voor de kleine man is altijd het uitgangspunt geweest van dit programma. Eén keer heb ik dat ook letterlijk gedaan, in de aflevering over dwerg...zap...op tafel zet. Remia.

Lekker gez... zap.... Hee dit is direct en wij doen voor de Yorin luisteraars een direct call met de Yorin Chart Arti... zap...oer dweilen hoeft geen zware klus te... zap... We thank you for you service. You can be proud of helping to lib, liba, liberative, to liberate the good people of Aghanistan from the thugs who turned... zap...allerlaatste foto die van prinses Diana en haar Egyptische... zap...aller tijden. Nu op drie cd's voor een speciale...zap...want een ooggetuige had iemand in het water zien vallen. Het bleek loos...zap... En Israël tout le monde sait que je suis contre les homosexuels. Contre ce qu'on l'appele le phenomene homosexuel. Parce que je pense que ca detruit la societe juive, cela detruit le peuple juif, c'est contre le judaisme, c'est...zap...van rimpels? Ontdek de nieuwe...zap...iciteitsstunt is geweest? Pech, het zal wel niet. Teleursteld? Ja, heel...zap...niemand gewond geraakt. De brandweer stelt een onderz...zap...wone zeep heeft een hoge PH-waarde...zap...under control. He had to be under control. You can actually relate the autopilot function...zap... En die zwembroeken van jullie, die zijn veel te groot ...zap... Integendeel, het is om te beginnen een spel. Daarna... zap ...And in Sweden they said: now she is with her real friends, the Nazi officers ... zap ...mit dem er Streit hatte? Nicht dass ich wusste ...zap ...ne pleurez pas madame, tout est ma...zap...Regazza! Regazza! Rega...zap...Een andere passie van Ben is een vliegtuig besturen...zap... still ahead our coverage of the major power outage in New York and other...zap...Een McDonald's truck heeft vandaag een viaduct bij de Lage Naarderweg in Hilversum ge...zap...collective headache for Deportivo La Coruna...zap... 'll pay for that. Target locked. Warning. Weathersilo activated...zap...nu kans op je eigen springkasteel ...zap... an awesome display of military muscle. The people in Monrovia are delighted ...zap... voor een betere huid. Nu...zap...represent great danger. In fact, how they are used could make the difference between Roy coming out mentally fine or ending up like Moe or ...zap...Golfbanen in Nederland doen wat aan hun imago. Op de banen is Natuurbe...zap...That was the killer. We're gonna arrange things later. Hahahah...zap...drie op de vier vrouwen van veertig jaar en ouder heeft wel eens last van urineverl ...zap... Besodemieterd worden met de kilometerstand. Elk jaar gebeurt het weer een heleboel autokopers. Door de kilometerst... zap ...Well because tourist area. Good weather, you know, the beach, woeh woeh, good time ...zap... Het is voor mij dus, bij het naderen van mijn vijftig jaar, zeer moeilijk om te beseffen dat ik nu alles van nul weer mag beginnen. Met mijn boekentaske terug naar school gaan. En wetende dus dat ik aan het uitballen was om, in die tijd hadden we nog de mogelijkheid om een prepensioen te tekenen, op 52 jaar, dus binnen drie jaar, en een half, had ik dat kunnen tekenen. Mijn bedoeling was om met een zeilboot rond de were...zap...En wat maakt u vandaag met varkensvl?...zap...thousands walking home or accepting a ride from total strangers. Was it a terro...zap... five minutes. Because they wouldn't cook in the bag. Haven't got enough time. What was it like when you were at school Jamie? I used to like school actually. But there were no girls in it and no cooking so I was completely deprived of anything exciting in life ...zap...Mijn vader. Komt naar een land. Is daarvoor nog nooit in het buitenland geweest. Kon noch leven noch schrijven. Pakt een tas en zegt: ik ga naar het Westen. Waarnaartoe? Kwam in België terecht, toen in Nederland. Ging werken. Gewoon echt in dertig seconden zou je dit kunnen vertellen. Ineens zegt-ie: Goh, m'n gezin. Toch belangrijk dat zij ook hier bij me zijn. M'n vrouw. Trekt een bulk kinderen naar Nederland. En gaat aan de slag. Weet je hoe trots..zap.

Dit is de laatste bijdrage van schrijver Joris Luyendijk over de televisie van de afgelopen week.

    • Joris Luyendijk