RKC WAALWIJK

Stadion: Mandemakers (7.500), Waalwijk

Voorzitter: J. Snoeren

Trainer-coach: M. Jol

Officiële website: www.rkcwaalwijk.nl

DOEL

Khalid Sinouh en Wilko de Vogt.

VERDEDIGING

Khalid Boulahrouz, Serginho Greene, Marc van Hintum, Steve Olfers, Fabian Peppinck en Virgilio Teixeira (Por).

MIDDENVELD

Tim Aelbrecht (Bel), Saïd Boutahar, Patrick van Diemen, Robert Fuchs, Rogier Molhoek en Zeljko Petrovic (Joe).

AANVAL

Biko Brazil, Yuri Cornelisse, Rick Hoogendorp, Jason Oost, Eddy Putter en Iwan Redan.

Nieuw: Saïd Boutahar (Feyenoord, was verhuurd aan Excelsior), Biko Brazil (Den Bosch), Marc van Hintum (Hannover 96/Dld), Steve Olfers (gehuurd van Feyenoord, was verhuurd aan Excelsior) en Wilko de Vogt (RBC). Vertrokken: Peter van den Berg (Feyenoord), Jean-Paulo Brustolin (onbekend), Rob van Dijk (PSV), Ivar van Dinteren (FC Zwolle, was verhuurd aan Helmond Sport), Garry de Graef (Graafschap), Michael van der Heijden (verhuurd aan FC Dordrecht), Jochen Janssen (Sint Truiden/Bel), Koen van der Heyden (tweede elftal), Tommy van der Leegte (ADO), John van Loenhout (VVV), Yuri Nikiforov (Urawa Red Diamonds/Jap), Emmanuel Nwakire (afgekeurd), Youri Petrov (Alania Vladikavkaz/Rus) en Carlos van Wanrooy (RBC).