RBC ROOSENDAAL

Stadion: Vast&Goed; (4.995), Roosendaal

Voorzitter: J. Pollemans

Trainer-coach: Robert Maaskant

Officiële website: www.rbconline.nl

DOEL

Maikel Aerts en Erwin Friebel.

VERDEDIGING

Melvin Fleur, Eric Hellemons, Danny Hesp, Sidney Lammens (Bel), Robert Molenaar, Azubuike Oliseh (Nig), Juan Viedma en Carlos van Wanrooy.

MIDDENVELD

Edwin de Graaf, Ramon Luijten, Peter Maseland en Tininho (Bra).

AANVAL

Björn Daelemans (Bel), Pius Ikedia (Nig), Pablo Nino (Spa), Esad Razic (Joe) en Sammy Youssouf (Den).

Nieuw: Danny Hesp (NEC), Pius Ikedia (Ajax, was verhuurd aan FC Groningen), Sydney Lammens (Westerlo, Bel), Illary van der Lee (NAC), Robert Molenaar (Bradford City/Eng), Pablo Nino (gehuurd van Betis Sevilla/Spa), Esad Razic (Ferrol/Spa) en Sammy Youssouf (AK Kopenhagen/Den). Vertrokken: Pascal Heije (NEC), Sander Keller (FC Utrecht), Sampo Koskinen (IFK Göteborg/Zwe), David Nascimento (Sparta), Geert den Ouden (Djurgardens IF/Zwe), Mitchell Piqué (TOP Oss), Wim de Ron (gestopt), Ebrimah Sillah (Club Brugge/Bel), Marcel van der Sloot (TOP Oss), Henk Vos (NAC), Wilko de Vogt (RKC), Jeroen van Wetten (Noordwijk) en Nordin Wooter (onbekend).