PSV

Stadion: Philips Stadion (33.500), Eindhoven

Voorzitter: H. van Raaij

Trainer-coach: G. Hiddink

Officiële website: www.psv.nl

DOEL

Rob van Dijk en Ronald Waterreus.

VERDEDIGING

Kasper Bøgelund (Den), Wilfred Bouma, Jürgen Colin, Ernest Faber, Kevin Hofland, Young-Pyo Lee (Z-Kor) en André Ooijer.

MIDDENVELD

Mark van Bommel, Jordi Hoogstrate, John de Jong, Theo Lucius, Marquinho (Bra), Ji-Sung Park (Z-Kor), Remco van der Schaaf, Johann Vogel (Zwi) en Johann Vonlanthen (Zwi).

AANVAL

Mateja Kezman (Joe), Leandro (Bra), Arjen Robben, Dennis Rommedahl (Den) en Jan Vennegoor of Hesselink.

Nieuw: Jürgen Colin (was verhuurd aan NAC), Rob van Dijk (RKC), Jordi Hoogstrate (was verhuurd aan FC Groningen), Michael Jacobsen (B93 Kopenhagen/Den), John de Jong (was verhuurd aan Heerenveen) en Johann Vonlanthen (Young Boys/Zwi). Vertrokken: Eric Addo (vorig seizoen verhuurd aan Roda JC), Arnold Bruggink (Real Mallorca/Spa), Gino Coutinho (NAC, was verhuurd aan FC Den Bosch), Jürgen Dirkx (onbekend), Georgi Gakhokidze (FC Twente), Jan Heintze (gestopt), Leon Hese (verhuurd aan Helmond Sport), Klaas-Jan Huntelaar (verhuurd aan AGOVV, was verhuurd aan Graafschap), Frank Kooiman (was gehuurd van Sparta), Michael Lamey (verhuurd aan FC Utrecht, was verhuurd aan AZ), Adil Ramzi (verhuurd aan FC Twente), Jelle ten Rouwelaar (verhuurd aan FC Twente, was verhuurd aan FC Groningen), Arvid Smit (verhuurd aan FC Groningen, was verhuurd aan Graafschap), Jasar Takak (verhuurd aan FC Zwolle) en Lindsay Wilson (verhuurd aan FC Volendam).