FC ZWOLLE

Stadion: Oosterenk (6.865), Zwolle

Directeur: R. van Vliet

Trainer-coach: P. Boeve

Officiële website: www.fczwolle.nl

DOEL

Diederik Boer en Johan van der Werff.

VERDEDIGING

Arjan Bosschaart, Albert van der Haar, Marco Parnela (Fin), Robert-Jan Ravensbergen, Remco Schol en Albert-Michael Yobo (Nig).

MIDDENVELD

Ivar van Dinteren, Morten Karlsen (Den), Dominggus Lim-Duan, André de Ridder, Marco Roelofsen en Jasar Takak.

AANVAL

Ivan Cvetkov (Bul), Gjorgi Hristov (Mac), Tjeerd Korf, Marino Promes en Bert Zuurman.

Nieuw: Ivar van Dinteren (RKC, was verhuurd aan Helmond Sport), Gjorgi Hristov (NEC), Tjeerd Korf (eigen jeugd), Marco Parnela (FC Thun, Zwi), Jasar Takak (gehuurd van PSV) en Albert-Michael Yobo (AJ Auxerre/Fra, was verhuurd aan Grazer AK/Oos). Vertrokken: Kare Becker (onbekend), Peter Blom (VVOG), Marcel Boudesteijn (gestopt), Michel Doesburg (ADO'20), Martijn Jansen (tweede elftal), Ruud Kras (was gehuurd van Ajax), Erik-Jan Lijzen (Be Quick'28), Henry Louwdijk (BV Veendam), Richard Roelofsen (Heracles Almelo), Henk van Steeg (Cambuur Leeuwarden) en Robert Wijnands (TOP Oss).