FC UTRECHT

Stadion: Nieuw Galgenwaard (18.925), Utrecht

Algemeen directeur (ai): M. Sturkenboom

Trainer-coach: F. Booy

Officiële website: www.fcutrecht.nl

DOEL

René Ponk en Joost Terol.

VERDEDIGING

Bas van de Brink, Sander Keller, Michael Lamey, Tom van Mol (Bel), Alje Schut, Etienne Shew-Atjon, Karim Touzani en Patrick Zwaanswijk.

MIDDENVELD

Pascal Bosschaart, Joost Broerse, Jean-Paul de Jong, Stefaan Tanghe (Bel), Toshiya Fujita (Jap) en Jordy Zuidam.

AANVAL

Dave van den Bergh, Sandro Calabro, Abdelhali Chaiat, Donny de Groot, Hans van de Haar, Sigmundur Kristjansson (IJs) en Paulus Roiha (Fin).

Nieuw: Joost Broerse (FC Groningen), Bas van de Brink (eigen jeugd), Sandro Calabro (ADO), Abdelhali Chaiat (eigen jeugd), Donny de Groot (was verhuurd aan Emmen), Hans van de Haar (Graafschap), Sander Keller (was verhuurd aan RBC), Sigmundur Kristjansson (eigen jeugd), Michael Lamey (gehuurd van PSV, was verhuurd aan AZ), Joost Terol (eigen jeugd) en Toshiya Fujita (gehuurd van Jubilo Iwata/Jap). Vertrokken: Arno Arts (VVV), Rodney Caïro (Emmen), Marinus Dijkhuizen (TOP Oss), Igor Gluscevic (Sparta Praag/Tsj), Arco Jochemsen (FC Twente), Marciano Kastoredjo (Graafschap), Dirk Kuijt (Feyenoord), Robert Roest (AGOVV), Stijn Vreven (FC Kaiserslautern/Dld) en Harald Wapenaar (Portsmouth/Eng).