FC TWENTE

Stadion: Arke Stadion (13.250), Enschede

Voorzitter: H. Wessels

Trainer-coach: R. Vandereycken

Officiële website: www.fctwente.nl

DOEL

Cees Paauwe, Mikko Rahkamaa (Fin) en Jelle ten Rouwelaar.

VERDEDIGING

Mohammed Allach, Spira Grujic (Joe), Jeroen Heubach, Patrick Pothuizen, Chris van der Weerden en Ramon Zomer.

MIDDENVELD

Björn van der Doelen, Nelson Gonçalves da Costa (Por), Arco Jochemsen, Peter Niemeyer (Dld), Rahim Ouedraogo (BF), Sjaak Polak, Adil Ramzi (Mar) en Bas Sibum.

AANVAL

Kim Christensen (Den), Georgi Gakhokidze (Geo), Collins John (Lib), Jeffrey de Visscher en Blaise N'Kufo (Zwi).

Nieuw: Mohammed Allach (FC Groningen, was verhuurd aan FC Dordrecht), Kim Christensen (Hamburger SV/Dld), Arco Jochemsen (FC Utrecht), Peter Niemeyer (eigen jeugd), Jelle ten Rouwelaar (gehuurd van PSV, was verhuurd aan FC Groningen), Georgi Gakhokidze (PSV), Adil Ramzi (gehuurd van PSV) en Blaise N'Kufo (gehuurd van Hannover 96/Dld). Vertrokken: Scott Booth (Aberdeen/Sch), Sander Boschker (Ajax), Ellery Cairo (SC Freiburg/Dld), Jurgen Cavens (was gehuurd van Standard Luik/Bel), Simon Cziommer (Schalke 04/Dld), Faouzi El Brazi (onbekend), Jack de Gier (gestopt), Thijs Houwing (verhuurd aan Graafschap), Roland Kollmann (Grazer AK/Oos), Tommy van der Leegte (via RKC naar ADO), Kurt van de Paar (Trabzonspor/Tur), Jan Verlinden (KV Mechelen/Bel) en Chris de Witte (FC Groningen).