FC GRONINGEN

Stadion: Oosterpark (12.400), Groningen

Algemeen directeur: H. Nijland

Trainer-coach: R. Jans

Officiële website: www.fcgroningen.nl

DOEL

Roy Beukenkamp en Jeroen Lambers.

VERDEDIGING

Kurt Elshot, Mathias Florén (Zwe), Ray Fränkel, Arnold Kruiswijk, Antoine van der Linden, Melchior Schoenmakers en Regillio Vrede.

MIDDENVELD

Raymond Bronkhorst, Sander van Gessel, Johannes Hardarson (IJs), `Hugo' Alves Velame (Bra), Mile Krstev (Mac), Paul Matthijs, Arvid Smit en Ignacio Tuhuteru.

AANVAL

Martin Drent, Rolf Landerl (Oos), Brian Pinas, Glen Salmon (Z-Af) en Chris de Witte (Bel).

Nieuw: Ray Fränkel (FC Flora Tallinn/Est), Jeroen Lambers (eigen jeugd), Antoine van der Linden (Emmen), Brian Pinas (Excelsior), Arvid Smit (gehuurd van PSV, was verhuurd aan Graafschap), Regillio Vrede (Iraklis Saloniki/Gri) en Chris de Witte (FC Twente). Vertrokken: Mohammed Allach (FC Twente, was verhuurd aan FC Dordrecht), Claus Boekweg (Emmen), Joost Broerse (FC Utrecht), Dejan Curovic (gestopt), Egbert Darwinkel (Veendam), Jordi Hoogstrate (PSV), Pius Ikedia (RBC, was gehuurd van Ajax), Magnus Johansson (IFK Göteborg/Zwe), Anton Jongsma (Achilles 1894), Pedro Kamata (Auxerre/Fra), Erwin van de Looi (gestopt) en Jelle ten Rouwelaar (FC Twente, was gehuurd van PSV).