AJAX

Stadion: Amsterdam Arena (51.000), A'dam

Voorzitter: J. Jaakke

Trainer-coach: R. Koeman

Officiële website: www.ajax.nl

DOEL

Sander Boschker, Bogdan Lobont (Roe) en Maarten Stekelenburg.

VERDEDIGING

Jelle van Damme (Bel), Julien Escudé (Fra), Zdenek Grygera (Tsj), John Heitinga, Nigel de Jong, Maxwell (Bra), Anthony Obodai (Nig), John O'Brien (VS), Petri Pasanen (Fin) en Hatem Trabelsi (Tun).

MIDDENVELD

Tomas Galasek (Tsj), Jari Litmanen (Fin), Steven Pienaar (Z-Af), Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Abubakari Yakubu (Gha).

AANVAL

Nourdin Boukhari (Mar), Cedric van der Gun, Zlatan Ibrahimovic (Zwe), Nicolae Mitea (Roe), Victor Sikora, Wesley Sonck (Bel) en Wamberto (Bra).

Nieuw: Julien Escudé (Rennes/Fra), Zdenek Grygera (Sparta Praag/Tsj), Nicolae Mitea (Dinamo Boekarest/Roe), Anthony Obodai (was uitgeleend aan GB Antwerpen/Bel) en Wesley Sonck (Racing Genk/Bel). Vertrokken: André Bergdølmo (Borussia Dortmund/Dld), Christian Chivu (AS Roma/Ita), Joey Didulica (Austria Wien/Oos), Jan van Halst (gestopt, was verhuurd aan Vitesse), Pius Ikedia (RBC, was verhuurd aan FC Groningen), Richard Knopper (Heerenveen, was uitgeleend aan Aris Saloniki/Gri), Ruud Kras (verhuurd aan FC Volendam, was verhuurd aan FC Zwolle), Nikos Machlas (Iraklis/Gri, was verhuurd aan Sevilla/Spa), David Mendes da Silva (was gehuurd van Sparta), Andy van der Meyde (Internazionale/Ita), Ahmed Hossam (Olympique Marseille/Fra, was verhuurd aan Celta de Vigo/Spa), Aaron Mokoena (Racing Genk/Bel, was verhuurd aan GB Antwerpen, Bel), Kwame Quansah (verhuurd aan AIK Stockholm/Zwe, was uitgeleend aan GB Antwerpen/Bel), Stefano Seedorf (verhuurd aan NAC), Henk Timmer (was gehuurd van AZ), Ferdi Vierklau (gestopt), Aron Winter (gestopt) en Richard Witschge (ADO'20).