In Praag van Ahold naar ING

ING Real Estate (het voormalige ING Vastgoed) in Praag heeft een nieuwe man voor de ontwikkelingspoot. Hein van der Ploeg (36) stapt per 1 oktober over van de Ahold-vastgoeddivisie in Praag naar ING Real Estate. Het ING-kantoor, gevestigd in een van de elf Europese landen waar ING Real Estate actief is, bestaat sinds 1998 en telt tien werknemers. Van der Ploeg, op dit moment met vakantie in Nederland, wil zijn overstap nog niet telefonisch toelichten. ,,Bel op 1 oktober maar terug. Dan weet ik meer.'' ING Real Estate is een van de grootste vastgoedontwikkelaars ter wereld. Het bedrijf ontwikkelt in Praag onder meer het luxueuze appartementencomplex Alibaba en heeft eerder kantoorgebouw Fred & Ginger ontwikkeld, ontworpen door de vermaarde architect Frank Gehry. Huurder van het pand is ING-dochter Nationale Nederlanden.

Personalia@nrc.nl

    • Freek Staps