Brigitte Kaandorp in turbinehal

AMSTERDAM, 9 AUG. De cabaretière Brigitte Kaandorp vormt komend seizoen het middelpunt van de show Lustrum, die drie dagen per week wordt gespeeld in de turbinehal van de Lichtfabriek in Haarlem. Haar tegenspeler is cabaretier Bert Klunder, die ook haar vaste regisseur is. Verder doen drie eindexamenkandidaten van de Akademie voor Kleinkunst mee, en een orkest van Bas Odijk. De show van Kaansdorp en Klunder gaat over de viering van het honderdjarig bestaan van de imaginaire Christelijke Scholengemeenschap Mea Culpa, en wordt gespeeld van september tot en met maart. Lustrum is de derde productie van Kaandorp en Klunder op locatie; eerder speelden ze Chez Marcanti Plaza in gebouw Marcanti in Amsterdam en Brigitte, de musical in het Zonnehuis in Tuindorp Oostzaan.