Korte gijzeling in Rabobankfiliaal te Maastricht

De politie in Maastricht heeft vanochtend rond half twaalf vier mensen bevrijd uit een bankgebouw van de Rabo. Aanvankelijk ging de politie ervan uit dat er sprake was van een gijzeling, maar bij de inval in het filiaal trof ze geen overvallers aan. Volgens de politie zijn er geen gewonden gevallen. Van de overvallers ontbreekt nog ieder spoor.

Getuigen alarmeerden de politie rond acht uur vanmorgen dat drie gewapende mannen een onbekend aantal mensen in een filiaal van de Rabobank in het centrum van Maastricht in gijzeling hielden. De politie zette onmidellijk de omgeving van het pand, waaronder de Markt, helemaal af. De politie kreeg even later telefonisch contact met medewerkers van de bank in het gebouw. Het is onbekend of er gewonden zijn gevallen en wat de overvallers willen.