Vreugdevuur der ijdelheden

Michael Jackson staat aan de rand van een faillissement, meldt de BBC. De voormalig financieel adviseur van de popster, Union Finance uit Zuid-Korea, claimt bij een rechter 7,2 miljoen Britse pond van hem. Volgens de advocaat van Jackson is zijn cliënt letterlijk ziek van ,,de vele rechtszaken waarmee mensen hem opzadelen''.

Voormalig Beatle Paul McCartney en zijn nieuwe vrouw Heather Mills verwachten een baby, werd afgelopen week bekend. McCartney heeft drie volwassen kinderen van overleden vrouw Linda.

De minimale buikdanskleding zoals de Colombiaans-Libanese popster Shakira die draagt in tv-clips, ook in Arabië te zien, is vanaf deze week in Egypte verboden, heeft directeur audiovisuele censuur Madkour Sabet laten weten.

Filmster Renee Zellweger moet weer 10 kilo aankomen, omdat ze opnieuw Bridget Jones gaat spelen. Het vervolg op de succesvolle film `De dagboeken van Bridget Jones' uit 2001, waarin Zellweger de hoofdrol van een wat gezette vrijgezel op jacht naar een man speelde, wordt in juli opgenomen. In de vervolgfilm, `The Edge of Reason', spelen ook Hugh Grant en Colin Firth weer.

Ellen de Bruin is met vakantie