WERKLOOS (5): Kurt Van Der Paar, FC Twente

Het contract van de 25-jarige Belg loopt dit seizoen af bij FC Twente. De middenvelder begon zijn profloopbaan in 1996 als een belofte bij de Brusselse topclub Anderlecht. Een echte doorbraak bleef echter in twee seizoenen uit, waarna Van Der Paar

inging op een aanbieding van Enschede. Direct in zijn eerste seizoen bij Twente groeide hij uit tot een vaste kracht. Zijn tweede seizoen draaide op een volledige mislukking uit door een ernstige blessure. Na een afwezigheid van een jaar keerde Van Der Paar af en toe terug in het eerste elftal van Twente. Hij slaagde er de afgelopen drie seizoenen echter niet meer in om een nieuw contract af te dwingen bij de club die met grote geldproblemen kampt. Van Der Paar werd de afgelopen weken herhaaldelijk in verband gebracht met ADO Den Haag. De in het Belgische Beringen geboren voetballer is zeker niet van plan zijn voetballoopbaan te beëindigen.