WERKLOOS (2): Dennis den Turk, ADO Den Haag

ADO Den Haag neemt na twee seizoenen afscheid van Dennis den Turk. Het contract van de 32-jarige die vorig seizoen nog een steunpilaar van het elftal was, wordt niet verlengd. Daarmee lijkt het uitgesloten dat hij ooit nog in de eredivisie zal spelen. Dit seizoen belandde hij bij ADO Den Haag vaak op de bank. Vorige week had Den Turk in de thuiswedstrijd tegen Veendam een mooi afscheid in gedachten. Door schorsingen van twee verdedigers kreeg hij een basisplaats in de wedstrijd waarin ADO kampioen van de eerste divisie kon worden. Na het gelijkspel liet Den Turk zich aangeslagen neervallen. Een sprookjesachtig einde van zijn loopbaan was hem niet gegund. Den Turk werd onlangs in verband gebracht met de amateurclub Quick, maar hij liet zelf weten nog te rekenen op een nieuw contract in het betaald voetbal.