Internet www.nrc.nl

Kabinetsformatie. Formateur Jan Peter Balkenende legt de laatste hand aan het kabinet-Balkenende-II. Op www.nrc.nl nieuws en achtergronden over de kabinetsformatie, met documenten (o.a. het hoofdlijnenakkoord van CDA, VVD en D66) en een uitgebreid dossier.

Meimaand examenmaand. Tot 28 mei vinden de schriftelijke eindexamens plaats. Op www.nrc.nl/scholieren nieuws, reportages, een forum en een wedstrijd examenverhalen. Ook zijn hoogleraren van verschillende faculteiten uitgenodigd om de examens te maken en hiervan verslag te doen.

Agenda. Sinds vorige week donderdag ontvangen abonnees in de regio Amsterdam elke week een speciale versie van de donderdag-agenda. Op www.nrc.nl/krant een toelichting en antwoorden op enkele veelgestelde vragen.

Webshop. Bezoekers van webshop.nrc.nl kunnen online boeken bestellen en betalen. Columns, de correspondentenreeks Achter de schermen, cultuur, maar ook Het Kookboek van NRC Handelsblad.

De mooiste noot. M, het maandblad van NRC Handelsblad, vraagt muzikanten en componisten wat ze de mooiste noot in de muziek vinden. Deze muziekfragmenten zijn te beluisteren op de site: www.nrc.nl/maandblad/demooistenoot.html. Met alle interviews.