Vermeend wordt commissaris bij Randstad

Oud-minister Vermeend (Sociale Zaken) is benoemd tot commissaris bij uitzendconcern Randstad. Vermeend is nu bestuursvoorzitter van financieel advies- en verkoopkantoor Meeùs Groep, deeltijdhoogleraar aan de Universiteit Maastricht en commissaris bij drie ondernemingen, waaronder Free Record Shop. Met de komst van de oud-minister is het aantal commissarissen van Randstad uitgebreid van zes naar zeven. Dat is volgens de raad nodig wegens de toenemende complexiteit en de internationalisering van het bedrijf. President-commissaris J. Peters heeft gisteren ontslag genomen omdat hij de statutaire leeftijdsgrens heeft bereikt. Commissaris K. Vuursteen, voormalig topman van bierbrouwerij Heineken, is zijn opvolger. Een andere nieuwe commissaris naast Vermeend is F. Fröhlich, die financieel topman is van Akzo Nobel.