Terug naar de bankensector

Vanuit zijn kantoor bij Rabo Securities kan Frank de Bekker (37) zwaaien naar zijn oude werkgever, PriceWaterhouseCoopers. ,,Niet dat ik dat overigens doe, hoor'', zegt De Bekker, maar het feit dat zijn oude en nieuwe werkgever beide in Amsterdam zitten, betekende wel dat hij niet hoefde te verhuizen toen hij van baan veranderde. De Bekker is sinds vorige maand managing director corporate advisory en lid van het management team van Rabo Securities, het effectenhuis van Rabobank International. In deze functie is De Bekker eindverantwoordelijk voor diensten op het gebied van fusies, overnames en aandelenemissies. Rabo Securities is een ,,leuke club mensen met een goede research-afdeling'', zegt De Bekker. Eerder werkte hij al voor de Amerikaanse zakenbank Lehman Brothers en Meespierson.

Personalia@nrc.nl