Internet www.nrc.nl

Vogelpest. Het dossier Vogelpest bevat nieuws, achtergronden en opiniestukken over de vogelpest in Nederland. Zowel de medische als de economische aspecten van de pluimveeziekte komen aan bod op www.nrc.nl/dossiers/Vogelpest.

Eindexamen 2003. Meimaand is examenmaand. In het dossier Eindexamen 2003 besteedt NRC Handelsblad uitgebreid aandacht aan de examens. Scholieren kunnen hun ervaringen tijdens de examens opsturen. De beste inzender krijgt twee toegangskaartjes voor het popfestival Lowlands inclusief toegang tot Six Flags.

Foto's. Op www.nrc.nl/foto staat een selectie van het werk van de fotografen van NRC Handelsblad: Vincent Mentzel, Maurice Boyer, Sake Elzinga, Roel Rozenburg en Leo van Velzen.

Fokke & Sukke. De populairste vogels van deze krant hebben een eigen hok: www.foksuk.nl. Op de site staan onder meer de dagelijkse cartoon, nieuws over Fokke & Sukke en een wedstrijd. De makers van Fokke & Sukke zoeken plekken waar de leukste cartoons zijn opgehangen.

Filmarchief. A Beautiful Mind, is dat een goede film? En Zyklus von Kleinigkeiten? Lees de gedetailleerde recensies over de honderden films in het archief op www.nrc.nl/film.