Welkom in het Muppet-lab..

..waar de toekomst vandaag wordt gemaakt. Mijn naam is Dr. Bunser Honeydew, en ik laat u vandaag mijn nieuwste vinding zien: de kapitaalverkoker. Maar eerst stel ik u voor aan mijn gewaardeerde assistent. Zeg eens hallo tegen de mensen, Beaker.

- Meep.

- Okee, Beaker. Het experiment kan beginnen. Ga daar maar even staan, en geef me je credit card. We doen nu alsof het maart 2000 is, het hoogtij van de internethype, en jij bent het hippe Duitse bedrijf EM.TV, op zoek naar content.

- Meep?

- `Content', Beaker, in de betekenis van `inhoud'. Duidelijk? Welnu, ik speel de erven van Jim Henson, de geestelijk vader van de Muppets, en ik verkoop jou nu de Muppetshow. Voor een bedrag van 680 miljoen dollar.

- Meep!

- Neenee, Beaker! Niet terugkrabbelen, hier met die credit card! Goed zo. 680 miljoen er af, en nu Beaker samen met zijn nieuwe aanwinst in de kapitaalverkoker, die de afgelopen drie jaar in een paar minuten zal nabootsen. Zit je goed? Dan roep ik nu extra professionele hulp in voor het verkoken. Kok!

- Smørgås?

- Ah, daar ben je. Je weet wat je te doen staat.

- Dålska de pånne, e de verkøker.

- Keurig onthouden. En de ingrediënten?

- Dada. ›rste de Cøntente silviatøthe inde pånne, ende Endemølle. Dånne snøfje Telefønica. Dan, wåp, KPN erbeu, ebitdå sausie UPC, edde høøøøle düre licentiå umts!

- Uitstekend, uitstekend.

- Nøg Bøønstrådebbij?

- Nee, dat bleek een fout in het recept. Wel, ga je gang! Zet de kapitaalverkoker maar aan.

- Euve åånbråde..

- Meep!

- Niet aanstellen daarbinnen, Beaker. Het is voor de wetenschap!

- (Kok roert en zingt) Hålsjkedieke krimpa de børse, lålå, fritüre de kåpitååål, mukmukmuk!

- Niet te heet, niet te heet, dan krimpt het te...

- Vanjemørk, bjørk.. kløre!

- Dank je, Kok. Dames en heren, ik doe nu het deksel er af en grijp in de kapitaalverkoker. Ziedaar! Beaker en zijn Muppet Show zijn nu geslonken tot een waarde van nog maar 89 miljoen dollar..

- Meep, meep, méép!!!

- ..en dat is een krimp van 87 procent! Waarmee de terugverkoop door EM.TV van de Muppet Show voor 89 miljoen dollar aan de erven van Jim Henson van deze week succesvol in ons laboratorium is nagebootst. Dank voor het opofferen van je spaargeld, Beaker. Beaker? Lig daar niet zomaar te liggen! Zeg toch wat!