Internet www.nrc.nl

Brieven over Fortuyn. Hoe komt het dat het `effect van Fortuyn' een jaar na zijn dood verdwenen lijkt uit de politiek? Is dat eigenlijk wel zo? Tientallen lezers reageerden op deze vraag van de krant. Op www.nrc.nl/brieven staat een selectie van reacties.

Alert Service. Dagelijks verschijnen honderden politieke en bestuurlijke documenten op internet. Deze informatiestroom valt nauwelijks bij te houden. De redactie van P.M.denHaag, een wekelijks vakblad over politiek, heeft daarom een Alert Service opgezet. Bezoekers van nrc.nl kunnen vier weken gratis kennismaken.

Lintjesregen 2003. Alle nieuwe Ridders in de Orde van de Nederlandse Leeuw, Officieren in de Orde van Oranje-Nassau en andere gedecoreerden, gesorteerd op regio op de pagina www.nrc.nl/lintjes.

Webshop. Bezoekers van de webwinkel van NRC Handelsblad (webshop.nrc.nl) kunnen online boeken bestellen en betalen. Columns, de correspondentenreeks Achter de schermen, cultuur, maar ook Het Kookboek van NRC Handelsblad. Abonnees betalen geen verzendkosten.

De mooiste noot. Op de pagina www.nrc.nl/maandblad/demooistenoot.html staat het archief van de rubriek uit het maandblad M. Met geluidsfragmenten.