WEBSITES

Archined Archined noemt zichzelf `de architectuursite van Nederland' en weinigen zullen dat betwisten. Deze informatieve website biedt een keur aan informatie over architectuur – met nieuws, opinie en een agenda.

www.archined.nl

Smartarch Kun je ecologisch verantwoord bouwen en toch architectonisch vernieuwend zijn? Ja, vinden de makers van smartarch, een leerzame website die mensen aan het denken zet. www.smartarch.nl

Nieuwe kaart Wie wil weten welke plannen gemeente, rijk, provincie of waterschap hebben met een bepaalde buurt of stad, kunnen een kijkje nemen op de website die een complete inventarisatie belooft van plannen en projecten `voor wonen, werken, infrastructuur en natuur'. www.nieuwekaart.nl

Hoogbouw Wat zijn de 50 hoogste gebouwen van Nederland? Welke kerktorens rijzen het verst? Wie een antwoord wil op deze vragen, zie www.hoogbouw.nl