Gouden Muis

Hierboven kun je lezen over Jelle en zijn gedicht dat is uitgekozen om voor te lezen op Bevrijdingsdag. Schrijf jij ook en zou je willen dat echte schrijvers jouw verhaal of jouw gedicht lezen? Dat kan!

Bij de website van De Gouden Muis kan iedereen terecht die wil schrijven of zelf schrijver wil worden. Elke maand opnieuw worden er, door telkens een andere echte schrijver, verhalen of gedichten bekroond die kinderen hebben gemaild.

Zo kreeg Esther Samuel twee weken geleden een Gouden Muis voor haar gedicht `Vlinder'. En Renetta Hofstede won toen een Zilveren Muis voor haar verhaal `Hout'. Je kunt ze lezen op de website van de Gouden Muis.

Je kunt er ook chatten met schrijvers, bijvoorbeeld met Mies Bouhuys, op 6, 10 en 21 mei. Mies zal ook de winnaar van de maand mei uitkiezen.

www.goudenmuis.nl