INTERNET WWW.NRC.NL

Statenverkiezingen. Nieuws, achtergronden, analyses en uitslagen van de Provinciale-Statenverkiezingen staan sinds gisteravond op de website van de krant.

ik@nrc.nl. De Achterpagina is op zoek naar waar gebeurde verhalen, anekdotes uit eigen ervaring en observaties. Bijdragen van lezers zijn welkom via een formulier op www.nrc.nl/ik. Hier staat ook een archief met afleveringen die eerder zijn verschenen.

Vragen over film. ,,Ik zoek al een hele tijd naar een film over een Belgische zeeman in Hongkong. Hij wordt verliefd op het Chinese meisje Li.'' Hans Beerekamp beantwoordt vragen over film op www.nrc.nl/vragenoverfilm.

Meer vragen. Ook andere auteurs van rubrieken op de site beantwoorden lezersvragen over specifieke onderwerpen: Adriaan Hiele over persoonlijke financiën, Rolf Schöndorff en Jan Pleus (Economie voor jou) over economische onderwerpen, Marie-José Klaver over internet en computers en Ewoud Sanders over taal.

Ooggetuige. De internetredactie van NRC Handelsblad vraagt lezers die zich in het buitenland bevinden te reageren in verband met een dreigende oorlog in Irak. Wat merken lezers in bijvoorbeeld het Midden-Oosten of de Verenigde Staten van de oorlogsdreiging? E-mail naar ooggetuige@nrc.nl.