Blessure Ronaldo na golfpartijtje

Ronaldo mist vanavond de belangrijke wedstrijd in de Champions League tussen zijn club Real Madrid en AC Milan. De Braziliaan raakte geblesseerd bij een golfpartijtje, tot woede van de leiding van Real. ,,Ronaldo heeft zich als een domkop gedragen'', zei een directielid dat anoniem wenste te blijven. De aanvaller liet zich afgelopen zaterdag in de rust tegen Santander vervangen. Hij klaagde over overbelaste spieren. In plaats van zondag rust te nemen ging hij naar Salamanca om te golfen. De swingende bewegingen met de golfclub deden zijn gekwetste dijbeen geen goed. Bij zijn terugkeer stelden artsen een ontsteking vast. Ronaldo bood zijn excuses aan bij zijn medespelers. Manager Jorge Valdano nam hem in bescherming. ,,We moeten niet van elke keer dat Ronaldo hoest een staatszaak maken'', zei hij.