Eigen Dobbynieuws

Dobby

Dobby is het liefste, schattigste wezentje in de Harry

Potter-boeken. In de film doet hij ook zo lief!

Eigen tekening van Ellen Frey uit Sappemeer (12 jaar)

Dobby for President

Oihoi Dobby fanclub,

Ik was de krant aan het uitspitten toen ik op de Kinderpagina kwam. Ik las dat er een Dobby-fanclub was opgericht, wat ik een heel goed idee vind. Het is een wezen dat erg snel vergeten wordt na het zien van de film. Ik heb de film al twee keer gezien en werd elke keer betoverd. Voor school heb ik er een verslag van gemaakt en dan vergeet je gauw dat Dobby ook in de film voorkwam. Er moet echt wat meer aandacht aan dat wezentje besteed worden!

Ik heb ook de cd gekocht met de muziek van HP deel 2. Gelukkig stond daar wel het thema met Dobby op, wat ik volkomen terecht vind. Het is een van mijn favoriete liedjes van de cd. Want het is mooi wezentje dat met z'n krachten niet onder doet voor Harry Potter. Kijk maar naar de laatste scène dat hij Malfidus omvertovert.

Dobby for President!

Eigen Dobby-nieuws van Rianne Rodenburg, 14 jaar